BEACH PARTY ANIMAL VOL.III

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ BEACH PARTY ANIMAL III 
Το φετινό μας πάρτι δεν είχε τα έσοδα που αναμέναμε κι ελπίζαμε, είχε όμως πολλούς φίλους και αυτό είναι το πιο σημαντικό! Είδαμε ανθρώπους που έχουμε γνωριστεί με αφορμή την ανάγκη κάποιου ζώου, μάθαμε την απίστευτη ιστορία μιας γάτας που τη λέγανε Πηνιώ – θα επανέλθουμε σε αυτήν στο μέλλον! – ροκάραμε με τον ακούραστο Nikos Zantes όταν όλοι είχαν πια φύγει κάναμε βουτιές κ ξημερώσαμε στην παραλία. 
Το πάρτι που γίνεται θεσμός κ ελπίζουμε κάθε χρόνο να πηγαίνει καλύτερα, δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν είχαν στηρίξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ οι άνθρωποι που το έκαναν πραγματικότητα από την πρώτη φορά, το 2016.
Ευχαριστούμε από καρδιάς και εκτιμούμε όλους τους ανθρώπους που συνέβαλλαν, ο καθένας με τον τρόπο που μπορούσε. Ευχαριστούμε τον Σπυρος Ρηγοπουλος ΚΑΙ ΤΟ MELODY sound&lights για τη χορηγία στον ήχο και το φως, αλλά κ τον βοηθό Σπύρο που έκανε όλο το στήσιμο και δεν δέχτηκε να πάρει τίποτα! 
Ευχαριστούμε τον Θοδωρή και την Ευγενία, από το ΑΒ FOOD MARKET ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΙ στη Μητροπόλεως που μας χορήγησαν όλες τις μπύρες, αναψυκτικά, ποτά, κρακεράκια κτλ. Να σημειώσουμε εδώ πως η χορηγία τους είναι ‘ο,τι χρειαστεί’, χωρίς κανένα περιορισμό στην ποσότητα! Είχαμε προμήθειες για διπλάσια δυναμική από ότι τελικά χρειάστηκε, άρα είναι μια χορηγία ακόμα πιο σημαντική. 
Ευχαριστούμε την πιτσαρία ciaopizza για τη χορηγία του με νόστιμες πίτσες που έγιναν ανάρπαστες και το φίλο Antreas Xantzaras που μας περιποιήθηκε με το παραπάνω!
Ευχαριστούμε το Ζαχαροπλαστείο Fresh Pastry shop, και τον κ. Στάικο που διάθεσε το βανάκι-ψυγείο του για να έχουν οι μπύρες και τα αναψυκτικά την σωστή θερμοκρασία και το φίλο Κώστα Φαλτάκα που το χειριζόταν. Ευχαριστούμε την Ageliki-Kelly Filippopoulou για τα δροσερά σταφύλια. Ευχαριστούμε τον Μάκη Μαρούλη για τον πάγο. 
Ευχαριστούμε το Porto Bello και τον Nikos Fragos που μας δίνει το ρεύμα, τους πάγκους του αλλά κι ότι άλλο χρειαστούμε για να στήσουμε. 
Ευχαριστούμε τους καταπληκτικούς μας Djs που είτε δουλεύουν εκείνη την ημέρα είτε όχι, πάντα βρίσκουν χρόνο και για μας κι ανταποκρίνεται τόσο πρόθυμα στο κάλεσμα μας! Ευχαριστούμε τον Dimitris Dimitriou που ξεσήκωσε τον κόσμο κι άρχισαν όλοι ασυναίσθητα να κουνιούνται στο ρυθμό, τον Ilias Dk με την ενέργεια του που μεταδίδεται, τον Giannis Jovolosπου αν και δούλευε ήρθε να μας στηρίξει, τον Mike Scooterboy που πάντα θα βρει λίγο χρόνο και για μας, τον Nikos Zantes που η ύπαρξη του πάρτι συνδέεται άρρηκτα με τη θετική του στάση, τον Savvas Kontos, που αν και για λίγο, ήταν εκεί μαζί μας, τον Σπύρος Σημάτης (Spyros Simatis) που έδωσε τη δική του νότα, τον Arthur M Dp την ήρεμη δύναμη της βραδιάς, τον John Kuriazopoulos που μας τίμησε με την παρουσία του, αν και δεν πρόλαβε να παίξει για πολύ.
Ευχαριστούμε το Tsolis Camping & Beach Bar κι ιδιαίτερα η φίλη Despina Tsolis για την γενναιόδωρη χρηματική χορηγία και που δεν μας ξεχνά ποτέ! 
Ευχαριστούμε την μαρθα ανδρικοπουλου και Σπυρος Κουναβης για την οικονομική στήριξη και την προθυμία τους να βοηθήσουν με ο,τι μπορούν!
Ευχαριστούμε το φίλο Κονδυλης Βαγγελης για το κρασί που μας προσέφερε και για τα κοφίνια του που τόσο μας βολεύουν!
Ευχαριστούμε τους εθελοντές που κουβάλησαν, μετέφεραν, πούλησαν λαχνούς, έστησαν όλο το πάρτι, ήταν σταθερά στον πάγκο. Τον Λάμπη, την Εύη, την Στεφάνι, την Κέλι, την Εύα, την Στέλλα, την Ναταλία, την άλλη Εύα, την Χριστίνα, τη Βάσω, τον Ανδρέα, τη Γωγώ, το Γιώργο, τον Βαγγέλη, την Άννα, την άλλη Χριστίνα. 
Να ευχαριστήσουμε θερμά την κτηνίατρό μας Kontorepanidou Evdokia και τον εκπαιδευτή Κωστας Ανδριοπουλος (Andriopoulos Kostas) για τα δώρα που διέθεσαν στη λαχειοφόρο μας. Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ LIVE ΣΤΟ FACEBOOK ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας.
Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε και δώσατε πνοή στο εγχείρημα μας. Καμία από τις εκδηλώσεις μας δεν μπορεί να έχει νόημα αν εσείς δεν της το δώσετε με την παρουσία σας. Τα χρήματα που συγκέντρωθηκαν ήταν 1.098€. Όμως η αγάπη κι η στήριξη σας είναι ανεκτίμητη! Σας ευχαριστούμε όλους, και του χρόνου!!