Φεστιβάλ Νικολεΐκων.

Τελευταία μέρα στο φεστιβάλ στα Νικολέικα

21/08/2018
Ένα μοναδικό γεγονός λαμβάνει χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Νικολεϊκων, μια διοργάνωση του συλλόγου “ΙΩΝΕΣ” με χορευτικά γκρουπ απ’ όλο τον κόσμο!
Ένα πολιτιστικό γεγονός παγκοσμίου φήμης, ένα φαντασμαγορικό θέαμα που είναι κρίμα να το χάσετε! Είναι άδικο για τους χορευτές, μικρούς και μεγάλους, να έρχονται από την άκρη της γης και να μας δίνουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία να δούμε κάτι διαφορετικό, τη μουσική, το χορό και την κουλτούρα τόσων λαών, κι εμείς να μην τους τιμούμε με την παρουσία μας. 
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας διοργάνωσε μπαζάρ στα πλαίσια του φεστιβάλ με σκοπό την προώθηση αυτής της πολυπολιτισμικής εκδήλωσης και γνωριμία με νέους ανθρώπους και κουλτούρες απ’όλο τον πλανήτη.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τους ΙΩΝΕΣ κι ιδιαίτερα τον κ. Ασημάκη Σταυρόπουλο την κ. Άννα Κολοκοτρώνη και την Ναταλία Σταυροπούλου για την πρόσκληση και τη φιλοξενία στο χώρο της εκδήλωσης, αλλά και για το ενδιαφέρον τους και την πρωτοβουλία τους να μας καλέσουν να συμμετάσχουμε κι εμείς, μιας και γνωρίζουν καλά το έργο μας με όλα του τα εμπόδια και τις δυσκολίες.