Το γατάκι με το σπασμένο στόμα

Το γατάκι αυτό το βρήκαμε μέσα στα σκουπίδια στη Τέμενη Αιγίου, κάποιος το χτύπησε και το πέταξε μέσα ζωντανό η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρέπει να ήταν 2 με 3 μέρες εκεί γιατί είναι τελείως αφυδατωμένο και αδύναμο. Είχε χτυπηθεί στο στόμα και είχε ανοίξει ο ουρανίσκος του με συνέπεια να μην μπορεί ούτε να φάει ούτε να πιει. Νοσηλεύτηκε με ορό και αντιβίωση στο κτηνιατρείο του Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλου στο Αίγιο και έκανε εγχείρηση. Αν και τα οικονομικά του συλλόγου είναι σε άθλια κατάσταση από τα χρέη προς τους γιατρούς όταν βρίσκεσαι στο δίλλημα «το αφήνεις και πεθαίνει» ή «κάνεις κάτι για να το σώσεις», διαλέγεις το δεύτερο. Για αυτό ζητάμε πάλι τη βοήθεια των υποστηρικτών μας ώστε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το περιστατικό .

Η ζημιά ήταν μεγαλύτερη από ότι πιστεύαμε εκτός από τον ουρανίσκο του που είχε ανοίξει στα δυο και είχε κάταγμα και στη κάτω γνάθο.  Έμεινε δυο μέρες σε νοσηλεία με ορούς ώστε να δυναμώσει και να αντέξει την εγχείρηση γιατί ήταν αδύναμο ακόμα .Το ποσό που είχε μαζευτεί εκείνη τη στιγμή ήταν 150 ευρώ, τα μισά που χρειάζονταν για το χειρουργείο.

Τελικά, ο Γατούλης έκανε την εγχείρηση και πήγαν όλα καλά ήδη άρχισε να τρώει σιγά σιγά μόνος του, νοσηλεύτηκε μέχρι να αναρρώσει τελείως και να μην χρειάζεται κτηνιατρική βοήθεια. Θέλουμε να ευχαριστούμε όλους σας για το πραγματικά συγκινητικό ενδιαφέρον την οικονομική βοήθεια που προσφέρατε ώστε να μαζευτεί το ποσό που χρειαζόταν και τον γιατρό Παναγιώτη Αλεξανδροπουλο που έκανε την εγχείρηση και τον φροντίζει από την πρώτη στιγμή. Κάτι τέτοιες στιγμές μας κάνουν να ελπίζουμε πως δεν είμαστε μόνοι!!!
Ευχαριστούμε ❤