Τι σκύλο θέλεις ;

Η απάντηση με τις περισσότερες πιθανότητες είναι το λαμπραντόρ. Ακολουθεί το λυκόσκυλο ενώ φυσικά γίνεται χαμός για οτιδήποτε σε μαλτέζ και κανίς.

Θες οι ταινίες, θες η συνήθεια, θες οι λειψές μας γνώσεις, αυτές είναι οι πιο κοινές απαντήσεις.
Κι είναι χαζές απαντήσεις, γιατί ο σκύλος, ο κάθε σκύλος είναι μια ψυχή και μια προσωπικότητα που περιμένει να την ανακαλύψεις. Κι αν σου αρέσουν τα λαμπραντόρ, μπορεί να είσαι τεμπέλης και να λατρεύεις να αράζεις στον καναπέ σου βλέποντας ταινίες, οπότε δε θα προτιμούσες ένα επίσης ράθυμο σκυλί που τρελαίνεται για αγκαλιές και χουχουλιάσματα; 
Πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε μεγέθη και χρώματα, πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε ράτσες. Όχι μόνο στα σκυλιά. Για να είμαστε πιο ευτυχισμένοι κι εμείς και οι άλλοι γύρω μας.

Πριν από λίγους 8 μήνες σχεδόν, μια κυνηγοσκυλίτσα που κάποιος παράτησε έγκυο, γέννησε μέσα στο κρύο και στη βροχή, μόνη της, χωρίς να έχει τροφή ή κατάλυμμα, 7 μωράκια. Το ένα πιο ιδιαίτερο από το άλλο. Κάποια έχουν αυτές τις υπέροχες πιτσίλες που μπλέκονται και νομίζεις πως τα χρώματα αναμειγνύονται διαρκώς,ένα είναι λεπτεπίλεπτο μαύρο, ένα έχει ένα γαλάζιο μάτι και είναι σχεδόν όλο άσπρο. Όμως κανένα δεν έχει ζητηθεί. Η μάνα τους τα θήλασε στο κελί του καταφυγίου που πρέπει να θεώρησε σωτήριο από τις βροχές και το κρύο. Τα μωρά απογαλακτίστηκαν, μεγάλωσαν, μπήκαν σε μεγαλύτερο κελί για να μπορούν να τρέχουν περισσότερο, όμως πρέπει να βρουν από ένα σπίτι. Αν ήταν μαλτεζάκια, θα είχα δοθεί μήνες πριν. Αν ήταν λυκοσκυλάκια επίσης. Όμως είναι κυνηγοσκυλάκια και ούτε καν καθαρόαιμα. Τους αξίζει λιγότερη αγάπη για αυτό; Λιγότερες ευκαιρίες;
Κάποια αγοράκια, κάποια κοριτσάκια, όλα ξεχωριστά και ιδιαίτερα.

Όλα ψάχνουν για μια οικογένεια, άλλα έναν άνθρωπο που χουχουλιάζει στον καναπέ, άλλα έναν άνθρωπο που τρέχει στα βουνά. Θα ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο μόλις το δεις. Αρκεί να τους δώσεις αυτή την ευκαιρία.
☎️Τηλέφωνο 26960 32320

previous arrow
next arrow
Slider