Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας 2019

Ήταν μια υπέροχη βραδιά η χθεσινοβραδινή στο μεζεδοπωλείο Ορέστης, όπου έλαβε χώρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. Ζεστή ατμόσφαιρα, οικεία πρόσωπα, πεντανόστιμο φαγητό, πολλά δώρα κι ευχάριστες στιγμές, ήταν τα χαρακτηριστικά της βραδιάς!
Το έργο του φιλοζωικού είναι γνωστό στην πόλη μας. Πίσω όμως απ’ αυτό το έργο, βρίσκονται οι άνθρωποι που μας στηρίζουν, απλοί συμπολίτες μας, με ανεπτυγμένη την αίσθηση της προσφοράς για το καλό του κοινωνικού συνόλου, πάντα ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις μας κι είναι δίπλα μας!
Γι’ αυτή την εκδήλωση λοιπόν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά καταρχήν τον George-Stratos Tyrannis, που ετοίμασε όλη αυτή την γιορτή και διέθεσε αφιλοκερδώς το μαγαζί του ώστε αυτή να πραγματοποιηθεί και πάντα μας βοηθάει! Το σύμπαν τον αντάμειψε αφού κέρδισε το τυχερό φλουρί της πίτας μας 
Η πίτα ήταν χορηγία του ζαχαροπλαστείου Fresh Pastry shop, όμως θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Πόπη Στάικου και τον κ. Κώστα Στάικο για τη συνεχή τους στήριξη και παρουσία. Μας βοηθάνε πάντα με την καρδιά τους κι αυτό φαίνεται στην αγάπη που βάζουν σε ότι δημιουργούν!
Δεν είναι έκπληξη ότι το μεγάλο δώρο της βραδιάς ήταν μια χορηγία του καταστήματος ΑΒ FOODS Αφοι ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΙ, Μητροπόλεως κ Γρηγορίου Ε’, μια δωροεπιταγή αξίας 200€ για αγορές στο κατάστημα. Η Ευγενία και ο Θοδωρής πάντα στέκονται στο πλευρό μας σε ό,τι κι αν τους χρειαστούμε και για αυτό τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. 
Ευχαριστούμε το κρεοπωλείο Γεωργούλας, στην Κλ. Οικονόμου και Τρίγωνη Πλατεία για την δωρεά του φρέσκου κρέατος που μαγειρεμένο από τον μερακλή Γιώργο έκλεψε τις εντυπώσεις. Αν και νέο μαγαζί στο Αίγιο ανταποκρίθηκαν με χαρά στην ανάγκη μας για χορηγία. Αν τα λαχανικά σας φάνηκαν λίγο πιο νόστιμα δεν είναι τυχαίο, αφού είναι από τον κήπο της οικογένειας Σταθόπουλου! Ευχαριστούμε που μοιραστηκαμε τον κόπο σας μαζί μας. Το κρασί είναι πλέον θεσμός! Σε όλες τις εκδηλώσεις μας το κρασί που ξέρουμε κι αγαπάμε, είναι από τον φίλο Κονδυλης Βαγγελης, ευχαριστούμε 
Είναι σημαντικό να ευχαριστήσουμε τον κ. Παναγιώτη Κωστόπουλο και την εταιρία του Metcon Κωστόπουλος Μ. Παναγιώτης Μον. ΙΚΕ” , που με τη σημαντική του δωρεά σε οικοδομικά υλικά και σίδερα, βοήθησε να γίνουν απαραίτητες επισκευές στο καταφύγιο της Ακράτας, ώστε να είναι ασφαλή τα ζώα που ζουν εκεί. Μαζί με την μεγάλη παρέα του μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε όλους που ήρθαν!
Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία της προέδρου του Κτηνιατρικού Συλλόγου Ελλάδος κ. Αθηνά Τραχήλη, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας κι ήρθε από την Πάτρα για να παρευρεθεί στην εκδήλωσή μας. Χάρη στην δική της βούληση και σε συνεργασία με το φιλοζωικό, έγιναν οι περσινές μαζικές στειρώσεις κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και να γίνουν και φέτος!
Το ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για τον κτηνίατρό μας κ. Μιχάλη Παπαδημητρίου, που χάρη στη δική του προσφορά έχουμε σώσει αμέτρητα ζώα! Για το Μιχάλη δεν υπάρχουν λόγια και ίσως δεν χρειάζονται κιόλας αφού δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι φιλόζωος στην πόλη μας και να μην έχεις μια τουλάχιστον προσωπική εμπειρία για το τι Άνθρωπος είναι!
Επίσης, ευχαριστούμε τον Νίκο Μανέτα, που κάλυψε ηχητικά την εκδήλωση. 
Πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και στηρίξατε αυτή την εκδήλωση αγοράζοντας προσκλήσεις και λαχνούς, αλλά κι επειδή είσαστε όλοι σας οι μικροί κρυφοί ήρωες που φροντίζετε τα ζώα στη γειτονιά σας, που τα νοιάζεστε και μας βοηθάτε με φιλοξενίες, αναδοχές, υιοθεσίες, δωρεές κι είσαστε δίπλα μας! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση από την ενέργεια που εισπράττουμε σε κάθε τέτοια συγκέντρωση. Γνωρίζοντας σχεδόν όλους προσωπικά, κοιτάμε και δεν βλέπουμε τη Φανή ή την Ανθή ή το Γιώργο, αλλά τα περιστατικά πίσω από αυτούς, τα ζώα που έχουν βοηθήσει κι είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα. Όλοι μαζί θα κάνουμε αυτή τη χρονιά λίγο καλύτερη για όλα τα ζώα.
Και του χρόνου!
Ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες της πόλης μας για τις προσφορές τους!