Οι μαθητές λένε “όχι” στα κλουβιά

Στις 7/12/2018 πήγαμε στο Πρώτο Γενικό Λύκειο Αιγίου για να ενημερώσουμε κάποιους μαθητές της πρώτης λυκείου σχετικά με τα τις συνθήκες που ζουν τα ζώα στα κλουβιά και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να το αλλάξουμε!

Ευχαριστούμε την Σοφία Παπαζαχαροπούλου, την καθηγήτρια που μας κάλεσε στα πλαίσια του θέματος που έχουν στο μάθημα του Project και που φυσικά δεν είναι άλλο από τα ζώα αλλά και τους μαθητές που άκουσαν με ενδιαφέρον και ξεκίνησαν ήδη τη συλλογή υπογραφών. 
Μάθαμε πως τα ζώα έχουν συναισθήματα, ανάγκη για κοινωνικοποίηση, αναπτύσσουν δεσμούς και έχουν ένστικτα που πρέπει να ικανοποιούνται. Όλα αυτά όμως καταπατώνται κατάφωρα στις συνθήκες που ζουν τώρα, στα τόσο περιορισμένα και γυμνά κλουβιά που τους επιβάλλουμε να περάσουν όλη τους τη ζωή. Από το Σεπτέμβρη έχει ξεκινήσει η καμπάνια που στόχο έχει την κατάργηση των κλουβιών, όμως πρέπει να συγκεντρωθούν 1.000.000 υπογραφές από όλη την Ευρώπη και από τη χώρα μας 15.750. 
Για αυτό, αν κάποιος μαθητής σας πλησιάσει αυτές τις ημέρες ζητώντας σας λίγο χρόνο να σας ενημερώσει, μην τον αποπάρετε. Προσπαθεί για ένα καλύτερο αύριο, χτίζει το μέλλον που θέλει, και πρέπει όλοι να το στηρίξουμε. Όσοι συμφωνείτε και θέλετε τα πράγματα να αλλάξουν, μπείτε και υπογράψτε εδώ : https://thefriends.endthecageage.eu/