Λούνα

ΦΥΛΟ: Θηλυκό

ΗΛΙΚΙΑ: 2  ετών

ΜΕΓΕΘΟΣ: Μεσαίο

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ: Υγιής

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Φιλική, πολύ χαδιάρα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ:Είμαι η Λούνα ημίαιμη λύκο /λαμπραντορίνα και ψάχνω αυτόν/αυτήν που θα με αγαπήσει και θα λατρεύω για Πάντα.. Στη γαλέρα της τετράχρονης ζωής μου, έχω τραβήξει πολύ κουπί. Στο χωριό που με βρήκε η Νονά μου έγκυο, πεινασμένη και ταλαιπωρημένη, ζούσα με φόβο και αγωνία, τρεφόμουν με σκουπίδια και όπου τρύπωνα να προστατευτώ από τη βροχή και το κρύο, με χτυπούσαν και με εδιωχναν κακην κακώς. Έλεγαν ότι έχω πολύ θράσος γιατί επεμενα να προσπαθώ και την επόμενη φορά που τολμούσα, με τρομαζαν με χειρότερο τρόπο… Ο φιλοζωικος σύλλογος τα φιλαράκια με έστειλε για στείρωση και η Α άνοιξε το αποθηκάκι του κήπου να μείνω για ανάρρωση και φιλοξενία. 
Όμως σχεδόν ένα μήνα μετά, ένα πρόβλημα με το συκώτι μου που ευτυχώς ήταν παροδικό, με κράτησε από το όνειρο που λέγεται Υιοθεσία!! 
    16 μηνες στη Νονά μου και είμαι πια χαρούμενη, υγιέστατη, καθαρή, λατρεύω την ώρα της μπανιέρας κι απολαμβάνω απίστευτα κάθε είδους περιποίηση. Είμαι ζωηρή, δραστήρια καλπάζω σαν άλογο, θέλω αποκλειστικότητα στα χάδια. Είμαι πολύ κοινωνική με ανθρώπους και ζώα, λατρεύω τα παιδιά και μαθαίνω γρήγορα , με αγάπη και υπομονή, πολλά καινούργια πράγματα. Είμαι έτοιμη και σίγουρη ότι υπάρχει εκεί έξω κάποιος μόνο για μένα…. ΜΗΠΩΣ ΕΊΣΑΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥ?