Η ιστορία των Νικολάκη και Μούργου

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΡΓΟΥ 

Η χαρά μας την Κυριακή που μας πέρασε δεν λέγεται! Πήγαμε να δούμε από κοντά δυο ζωάκια που έχουν υιοθετηθεί από την ίδια οικογένεια, την οικογένεια της Αφροδίτης. Ο ένας είναι ο Νικολάκης-που μόνο Νικολάκης δεν είναι πια- και ο άλλος ο Μούργος!
Ο Νικολάκης όταν βρέθηκε ήταν κούταβος περίπου 3 μηνών, είχε ψώρα και πολύ σύντομα από όταν τον βρήκαμε έπαθε και τύφο. Αδύναμος και αδύνατος, δεν ξέραμε πόσες πιθανότητες είχε να επιβιώσει. Τελικά τα κατάφερε και φιλοξενήθηκε για πολλούς μήνες από την Γιώτα Κωτσόγιαννη -που ήταν σταθμός μέχρι να βρουν τις οικογένειές του κι η Τάιγκα αλλά και η Ρόμπιν- μέχρι που έγινε ένας κούκλος, χωρίς πληγωμένο δέρμα και υγιής. Ο Νικολάκης είναι ο κούκλος που ποζάρει στην αφίσα αναδοχής μας! Όσο όμως όμορφος και καλός κι αν ήταν, στις υιοθεσίες του ήταν πολύ άτυχος. Μετά από 2 πολύ ατυχείς υιοθεσίες, κατέληξε στο καταφύγιο, όμως η ζωή του επιφύλασσαι τα καλύτερα για αργότερα! 
Ο Μούργος πάλι ήταν ένας κούταβος που βρέθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ένα κουταβάκι μόνο του, περίπου 2,5 μηνών, μια μαλλιαρή μπαλίτσα που έψαχνε ένα σπίτι.
Η Αφροδίτη άνοιξε το σπίτι της αρχικά για τον Νικολάκη και στη συνέχεια για το Μούργο. Οι δυο τους τα έχουν βρει και είναι τόσο αγαπημένοι που μέχρι και για ύπνο πηγαίνουν μαζί, στο ένα σπιτάκι, και το άλλο μένει άδειο! Τρέχουν παρέα, παίζουν, γαβγίζουν σε όποιον θεωρούν πως απειλεί την ευτυχία του σπιτικού τους και συναγωνίζονται για τα χάδια της Αφροδίτης. 
Ο Νικόλας, είναι πλέον ένας τσοπάνος με τα όλα του και σε τίποτα δε θυμίζει το φοβισμένο, αδύνατο και ψωριασμένο κουταβάκι των πρώτων ημερών. Κι ο Μούργος είναι ένας χαρούμενος γκριφονάκος που γυρνάει ανάσκελα για χάδια!
Η χαρά μας για κάθε καλή υιοθεσία είναι μεγάλη. Όταν όμως πρόκειται για κάποιο σκυλάκι που παιδεύτηκε λίγο παραπάνω, που δεν ήρθαν τα πράγματα εύκολα ή στρωτά, τότε είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Ευχαριστούμε την Αφροδίτη και την οικογένειά της για την οικογένεια που προσφέρουν στα δυο πρώην αδεσποτάκια μας. Θα είμαστε πάντα εδώ για ότι μπορούμε να βοηθήσουμε