Η ιστορία του Mr. Binx

Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει ο σοφός λαός και η ιστορία του Mr. Binx το επιβεβαιώνει πέρα για πέρα.
Λιγότερο από ένα μήνα πριν, ένας γατούλης αποστεωμένος, αδύναμος, τυφλός από το ένα μάτι, μωράκι ακόμη, σκάρτα 3 μηνών, είδε μια μια γλυκιά κοπέλα να βγάζει βόλτα ένα σκύλο και το ένστικτό του του είπε να την ακολουθήσει. Αν και ανήμπορος να περπατήσει στα πίσω πόδια του, κυριολεκτικά σύρθηκε πίσω της μέχρι το σπίτι της. Η κοπέλα ήταν η Πέρσα, που δε θα μπορούσε να προσπεράσει οποιοδήποτε πλάσμα σε ανάγκη, πόσο μάλλον ένα τόσο ταλαιπωρημένο γατούλη. Τον μάζεψε χωρίς σκέψη και μας ζήτησε βοήθεια. Είναι γνωστό πως τα οικονομικά μας δεν επιτρέπουν πολλά, οπότε ανεβάσαμε ένα ποστ, χωρίς πολλές ελπίδες για να είμαστε ειλικρινείς, και λίγα λεπτά αργότερα ήρθαν τα πρώτα σχόλια από την φοβερή Ανν. Ο μικρούλης είχε κάνει το θαύμα του, και μέσα από ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων έκλεψε την καρδιά της Ανν και του Τρέβορ  Η Ανν με τον Τρέβορ είναι ένα ζευγάρι από την Ιρλανδία που σώζουν γατιά με αναπηρίες από διάφορες χώρες, προσφέροντάς τους μια μόνιμη οικογένεια και όλη τη φροντίδα που χρειάζονται. Μιλήσαμε, κανονίστηκαν όλα και ξεκίνησε η προετοιμασία της υιοθεσίας. Για να μπορέσουν όλα να γίνουν σωστά, ο Τρέβορ ταξίδεψε από την Ιρλανδία ως εδώ για να πάρει το γατούλη που στο μεταξύ δυνάμωνε κάθε μέρα χάρη στην φροντίδα της Πέρσας. 
Χρειάστηκε μια αλυσίδα ανθρώπων που ο καθένας έβαλε το δικό του απαραίτητο λιθαράκι για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το εγχείρημα και ο Mr. Binx , όπως τον λένε πλέον, να βρεθεί στην αγκαλιά αγάπης που θα τον κρατάει από δω και πέρα, για την υπόλοιπη ζωή του. 
Τα αδέσποτα ζώα είναι δυστυχώς πολλά, πάρα πολλά και ξέρουμε πως δεν πρόκειται όλα να βρουν σπίτι, ακόμα λιγότερα ένα καλό σπίτι. Όταν πρόκειται για ζώα με αναπηρίες οι πιθανότητες μειώνονται δραματικά.