Η ιστορία του Freedom

Ο Τυφώνας Freedom ανήκει στην δυνατή φουρνιά των 14 κουταβιών απο τη Ζήρια που κατάφεραν να βρουν όλα οικογένειες μέσα στο Δεκέμβρη!
Όταν πήγαμε να τον βρούμε βγήκε έξω να μας υποδεχτεί κι όση ώρα ήμασταν εκεί δεν έκατσε λεπτό. Τρέχει από κρεβάτι σε μπαλκόνι και κάνει το γύρω του σπιτιού σε σπριντ, με τη σκυλομαμά του να παραμένει ψύχραιμη και ολίγον άυπνη αφού ο Τυφώνας δεν ξεκουράζεται ποτέ! Καταφέρνει να τον ξεγελάσει βάζοντάς τον κάτω από τα σκεπάσματα, πάνω στην ηλεκτρική κουβέρτα, οπότε από τη ζέστη επιτέλους χαλαρώνει και κοιμάται.
Καταλαβαίνεις πότε ένα ζώο είναι ευτυχισμένο και αυτό είναι πάρα πολύ. Μπαίνοντας στο σπίτι βλέπεις τη σφραγίδα του παντού, σκυλοπαιχνίδια σκόρπια, το φαγητό και νερό του, τα πράγματά του. Ο Freedom είναι στο σπίτι του και δε θα μπορούσε κανείς να τον κάνει να νιώσει πιο ευπρόσδεκτος. Το να μεγαλώνεις ένα κουτάβι δεν είναι εύκολο γιατί σημαίνει ότι θα λερώσει πολύ, θα φάει πράγματα, θα έχει τρελή ενέργεια! Το να μεγαλώνεις το κουτάβι Freedom είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί η ενέργειά του είναι φοβερή!!
Κι η ενέργεια αυτού του σπιτιού είναι πραγματική υπέροχη. Μακάρι κάθε κουτάβι να έχει μια τόσο ζεστή αγκαλιά 
Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο😁