Ζαχαρούλα

   ΦΥΛΟ: Θηλυκό

ΗΛΙΚΙΑ: 5 ετών

ΜΕΓΕΘΟΣ: 20 κιλά

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ: Υγιής

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Χαρούμενη, έχει ανάγκη για χάδια και παρέα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ :Με ένα όνομα κόντρα στην πορεία της ζωής της, η Ζαχαρούλα είναι πια σχεδόν 5 και έχει έρθει πια ο καιρός για μια οικογένεια και χαρούμενες στιγμές. Κουταβάκι βρέθηκε παρατημένη με τα αδέρφια της στο πάρκο της Λαικής, αυτό το πάρκο που έχουν αφήσει τόσα μα τόσα κουτάβια σαν να’ναι ρούχα που δεν θέλουν πια. 
   Τη φρόντισε με πολλή αγάπη εθελόντριά μας μέχρι που η Ζαχαρούλα έγινε ολόκληρη κοπέλα! Δόθηκε για υιοθεσία με τους καλύτερους οιωνούς, όμως κατέληξε εδώ που τη βλέπετε (παρακάτω φωτό). Είναι δυο χρόνια τώρα που η Ζαχαρούλα ζει δεμένη στην πίσω αυλή, με αφορμή μια πτώση της από το μπαλκόνι. 
     Η Ζαχαρούλα είναι υγιής, γύρω στα 20 κιλά, στειρωμένη, πολύ κοινωνική και φιλική, χρειάστηκε αρκετή ώρα για να βγουν οι φωτογραφίες γιατί από τον ενθουσιασμό της πήδαγε πάνω μας και μας έγλυφε. Με στοιχεία από λαμπραντόρ ριντρίβερ, η περιορισμένη κίνηση που έχει αυτή τη στιγμή κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή της. 
     Δεν είναι το μικρό, μαλλιαρό ζωάκι που οι περισσότεροι θέλουν, όμως έχει να δώσει πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που θα της προσφέρει μια ζωή χωρίς αλυσίδα, με χάδια και με τρυφερότητα.