Διαγωνισμός φωτογραφίας

Με χαρά ανακοινώνουμε τον πρώτο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που ελπίζουμε στα χρόνια που θα έρθουν να γίνει θεσμός.
Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου Αιγιάλειας και το θέμα του είναι ” Αδέσποτες Στιγμές των Ζώων στον Δρόμο”.

Όροι του Διαγωνισμού:
-Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι μαθητές Γυμνασίου ή Λυκείου της Αιγιαλείας.
-Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με μέχρι 3 φωτογραφίες.
-Οι φωτογραφίες θα αποσταλούν ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου filozwikosaigialeias@hotmail.com με θέμα ‘Συμμετοχή για το Διαγωνισμό Φωτογραφίας
-Ο διαγωνισμός λήγει στις 13 Μαίου 2018, στις 12 μ.μ. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που θα σταλούν ως τότε.
-Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από την Κριτική Επιτροπή που αποτελείται από τους παρακάτω:
• Χρήστος Τσάνης, Επαγγελματίας Φωτογράφος
• Ελευθερία Φριλίγκου, Ερασιτέχνη Φωτογράφος
• Νάνσυ Χαριτωνίδου, Εικαστικός – Επιμελήτρια Εκθέσεων
• Μαρία Αυλωνίτη, Επαγγελματίας Φωτογράφος
• Εύη Αθανασίου, Εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Συλλόγου για την αξιολόγηση του φιλοζωικού κριτηρίου
-Οι φωτογραφίες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό είναι διάθεση του Συλλόγου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον με όποιο τρόπο αυτός κρίνει .

Ο κάτοχος της καλύτερης φωτογραφίας κερδίζει ένα tabletMLS iQTab Novel 3G έκδοση Android, με τετραπύρηνο επεξεργαστή και οθόνη 8” , οι πρώτες 15 φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν στο ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2019 ενώ όλες οι φωτογραφίες θα εκτεθούν σε έκθεση ανοικτή στο κοινό προς ευαισθητοποίηση και προβληματισμό.

Στόχος του διαγωνισμού είναι οι μαθητές να γνωρίσουν καλύτερα τα αδεσποτάκια της περιοχής μας και τις συνθήκες ζωής τους ώστε να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο γύρω από το θέμα αλλά και να δούμε οι μεγαλύτεροι μια διαφορετική προσέγγιση που μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες και να φέρει νέες ιδέες στο φως μέσα από φρέσκες ματιές.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους φίλους που με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να συμμετέχουν στην Κριτική Επιτροπή, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την αξιοπιστία που απαιτείται για το αποτέλεσμα, Χρήστος Τσάνης, Νάνσυ Χαριτωνίδη και Μαρία Αυλωνίτη.

Κοινοποιήστε λοιπόν και ενημερώστε, ο διαγωνισμός ξεκίνησε!! 
Καλή Επιτυχία σε όλους!