Γίνε Μέλος

  • Γιατί να γίνεις μέλος μας;

Για τον ίδιο λόγο που αφήνεις ένα μπολ με καθαρό νερό κάθε μέρα έξω από την πόρτα σου. Ή γιατί θα ήθελες να το κάνεις . Για το αδεσποτάκι που είδες να περνάει το απόγευμα στη βροχή και το βράδυ δεν σε αφήνει να κοιμηθείς. Γιατί η εκμετάλλευση των ζώων σε εξοργίζει. Γιατί θες κάτι να αλλάξει. Γιατί μοιράζεσαι τις ίδιες αξίες με εμάς στο θέμα των δικαιωμάτων των ζώων. Για να γίνει πιο δυνατή η ομάδα μας. Γιατί θες να ενημερώνεσαι για το τι συμβαίνει. Μπορείς να επιλέξεις να γίνεις μέλος γιατί ασπάζεσαι τη δράση μας και θέλεις να συνεχιστεί ή γιατί θέλεις κι εσύ να πάρεις μέρος σε αυτή. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να γίνεις ένας κρίκος της αλυσίδας μας.

  • Πώς μπορείς να γίνεις μέλος μας;

Θα χρειαστεί να συμπληρώσεις την Φόρμα Αίτησης Μέλους και να καταβάλεις την ετήσια συνδρομή ύψους 20€ στον λογαριασμό μας με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί (κατάθεση στην τράπεζαe-bankingpaypal).

Tweet schlagwörter kopftuch neutralitätsgesetz scheeres ähnliche artikel dschungelcamp-affäre lehrerin muss nach falscher krankschreibung fast 10 000 euro strafe https://schreib-essay.com/facharbeit zahlen 30

Στη συνέχεια θα λάβεις ταχυδρομικά την κάρτα μέλους του Συλλόγου μας και κάποιο ενημερωτικό υλικό. Κάθε τέσσερις μήνες θα έρχεται στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο μια ενημέρωση για το τι έγινε τους μήνες που προηγήθηκαν αλλά και διάφορα φιλοζωικά θέματα. Αν θέλεις όμως να γίνεις και ενεργό μέλος, μπορείς να συμπληρώσεις και τη Αίτηση Εθελοντή, για να βρούμε τον τρόπο που μπορείς να λάβεις μέρος στις δράσεις μας. Μόλις την επεξεργαστούμε θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τη συνέχεια.

Φόρμα Αίτησης Μέλους

Φόρμα Εθελοντή