Αναδοχή

  • Τι είναι ο θεσμός της αναδοχής;
Η αναδοχή αποτελεί  θεσμό  προστασίας και φροντίδας ζώων , τα οποία είναι μη δεσποζόμενα. Αν δεν έχεις χώρο ή χρόνο να υιοθετήσεις ή να φιλοξενήσεις ένα ζώο, με μια συνδρομή κάθε μήνα μπορείς  να το βοηθήσεις να επιβιώσει , καλύπτοντας τα έξοδα της τροφής , κτηνιατρικού ελέγχου , θεραπείας και αξιοπρεπούς  ζωής στο καταφύγιο, κρατώντας το μακριά από τον δρόμο.
  • Γιατί και πώς να γίνεις ανάδοχος.
Γιατί τα σκυλάκια εκεί έξω είναι πάρα πολλά και οι άνθρωποι που θέλουν να υιοθετήσουν είναι σημαντικά λιγότεροι. Γιατί πολλά από αυτά δεν μπορούν να ζήσουν στο δρόμο, όμως δεν υπάρχει κι η δυνατότητα να φιλοξενούνται στο άπειρο ChiefEssays.Net γιατί είναι ένα κόστος σημαντικό. Γιατί όσο κι αν ο καιρός περνάει και ανοίγει το μυαλό μας, εξακολουθούμε να θέλουμε ένα σκυλί μικρόσωμο, ανοιχτόχρωμο, μαλλιαρό κι απόλυτα υγιές, κι όσο κι αν κάνουμε like και βάζουμε θλιμμένες φατσούλες κάτω από ποστ για σκυλάκια ανάπηρα, τυφλά, ηλικιωμένα, καλαζαρικά, ελάχιστοι θα επιλέξουμε ένα τέτοιο σκυλί για υιοθεσία. Γιατί όσο πεζό κι αν ακούγεται, αυτά τα 10€ το μήνα μπορεί να κάνουν απίστευτη διαφορά στην πιθανότητα να βρει σπίτι ή να ζήσει με αξιοπρέπεια ένα τέτοιο σκυλί. Καθημερινά βρίσκουμε στο δρόμο μας,κουταβάκια,ενήλικα σκυλιά,γέρικα σκυλιά,που είναι σχεδόν στην πλειοψηφία τους υποσιτισμένα,κι όπως χρειάζονται όλα άμεσα μια φιλοξενία,φυσικά χρειάζονται και τροφή. Υπάρχουν επίσης πολλά σκυλάκια που γνωρίζουμε πως η υιοθεσία τους είναι μάλλον απίθανη-λόγω ηλικίας, κάποιας αναπηρίας ή ασθένειας. Η αναδοχή που στην ουσία έχει ως σκοπό την μηνιαία κάλυψη τροφής για ένα ή περισσότερα σκυλάκια έρχεται ως την επιλογή που έχει κάποιος που θέλει να φιλοξενήσει ή να προσφέρει αλλά δεν μπορεί,λόγω χώρου-χρόνου κτλ,έτσι αντίστοιχα αυτός που επιλέγει να φιλοξενήσει,δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες σίτισης του ζώου/ων που φιλοξενεί.Μια αλληλοβοήθεια που είναι τόσο σημαντική για όλα αυτά τα σκυλάκια που βρίσκουμε καθημερινά και χρειάζονται φροντίδα.Και επειδή οι ανάγκες δεν σταματούν ίσα,ίσα αυξάνονται,είναι ζωτικής σημασίας η εφαρμογή της. Apple has scheduled data a big media event for tuesday, sept
  • Πως λειτουργεί η αναδοχή;

Ουσιαστικά δίνεις 10€ το μήνα για την τροφή ενός σκύλου που δεν θα μπορούσαμε εύκολα να συνεχίσουμε να τον φροντίζουμε αλλιώς. Έτσι ο Βέλγος και η Καρδούλα,  μπορούν και μένουν μαζί, αν και μάλλον δεν θα υιοθετηθούν ποτέ. Ο Βέλγος είναι ημιανάπηρος και η Καρδούλα καλαζαρική. Και πάνε μαζί γιατί ο ένας δεν θα αντέξει χωρίς τον άλλο. Όμως χάρη στη Μαριλένα καλύπτεται η τροφή τους κι έτσι παραμένουν στο καταφύγιο και -ποιος ξέρει!-ίσως μια μέρα βρεθεί η οικογένεια που θα τους αγκαλιάσει. Έτσι ο Τζέρομ, που είναι περίπου 800 χρονών, ημίτυφλος, ημίκουφος, μπορεί και φιλοξενείται, γιατί υπάρχει κάποιος που δίνει το χρόνο και το χώρο του για να το κάνει αλλά και γιατί η Μαρία δίνει την τροφή του. Κάπως έτσι είναι οι ιστορίες και των 7 ως τώρα αναδόχων μας.
Πέρα όμως από την πίστωση χρόνου -με ότι αυτή συνεπάγεται- , μια αναδοχή δίνει άλλη ενέργεια σε αυτά τα σκυλάκια, που συνήθως είναι δύσκολα υιοθετήσιμα. Το ότι κάποιος νοιάζεται για αυτά, ακόμα κι αν δεν είναι εκεί να τα βλέπει ή να τα φροντίζει καθημερινά, θαρρείς και κάτι αλλάζει. Η αναδοχή ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017 σαν θεσμός. Σε αυτό το διάστημα 4 σκυλάκια που ήταν ως τότε στα αζήτητα, αλλά βρήκαν αναδόχους, κατάφεραν να υιοθετηθούν κι όλα σε πολύ καλές περιπτώσεις !
Εδώ σας παραθέτουμε τους τρόπους που μπορείτε να το κάνετε.Να σημειώσουμε πως το κόστος αναδοχής για ένα σκυλάκι μεσαίου μεγέθους ανέρχεται στα 0,33 λεπτά την ημέρα δηλαδή 10 ευρώ το μήνα.Εάν θέλει κάποιος να γίνει ανάδοχος σε 2 σκυλάκια το ποσό διπλασιάζεται και ούτω καθεξής.Υπάρχει δε η δυνατότητα να διαλέξετε από την ιστοσελίδα μας το σκυλάκι για το οποίο θα γίνεται ανάδοχος και να λαμβάνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νέα για την εξέλιξή του,(τελικός στόχος να βρε ένα μόνιμο σπιτάκι).Τα χρήματα αυτά αφορούν την τροφή του και μόνο , ενώ αν  κάποιος θέλει να συμμετέχει ή να καλύψει  περαιτέρω έξοδα (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ) που μπορεί να προκύψουν όπως φάρμακα-αμπούλες-εξετάσεις-αντιπαρασιτικά μπορεί να το αναφέρει.

  • Ακόμα και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό μπορείτε εύκολα να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας,να μας ζητήσετε πληροφορίες και για ποιο ή κ για πόσα σκυλάκια θέλετε να γίνετε ανάδοχος και εύκολα μέσω e-banking και paypal να αποστείλετε τα χρήματα.Αν διαλέξετε και για ποιο σκυλάκι θέλετε να προσφέρετε θα λαμβάνετε νέα του μέσω e-mail.
  • Η διαδικασία είναι ίδια και για εσωτερικό και εδώ υπάρχει φυσικά η δυνατότητα να δείτε και να γνωρίσετε από κοντά,το σκυλάκι για το οποίο μεριμνείτε!

Γίνε ανάδοχος σήμερα , μια πράξη αγάπης , μια πράξη φροντίδας.

Μπορείς κι εσύ να γίνεις ανάδοχος συμπληρώνοντας αυτή την φόρμα.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΑΔΟΧΩΝ Η αναδοχή είναι μια κίνηση ουσιαστικής αγάπης. Η συνεισφορά σε ένα πλάσμα που μπορεί να μην δεις και ποτέ στη ζωή σου, η έγνοια για την τροφή κάποιου που δεν γνωρίζεις, η προσφορά σε κάποιον που ποτέ δε θα το μάθει για να σου εκφράσει την ευγνωμοσύνη του αποτελούν ευγενικές πράξεις russian mail order bride κι είμαστε πολύ τυχεροί για τους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας με αυτόν τον τρόπο. Κι επειδή όλα είναι ενέργεια, ίσως αυτή η αγάπη να καλύπτει αποστάσεις και να ζεσταίνει τα πλασματάκια μας σαν μια αόρατη κουβερτούλα! Παραθέτουμε τις εμπειρίες των αναδόχων μας όπως μας τις παρέδωσαν οι ίδιοι.

ΜΑΝΤΩ - Ροκυ

ΜΑΡΙΛΕΝΑ - ΒΕΛΓΟΣ και ΚΑΡΔΟΥΛΑ

Αποστόλης - Captain
previous arrow
next arrow
Slider