Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τα χάπια καταφυγίου

Ένα πραγματικά τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα για τα χάπια του καταφυγίου και όλοι μαζί καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 400 χάπια!
Υπήρξαν καταθέσεις από 2€ εώς και 100€. Όλες εξίσου σημαντικές και σπουδαίες, χωρίς έστω και μία απο αυτές δεν θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε έναν τόσο μεγάλο αριθμό χαπιών. 
Την Κυριακή λοιπόν που πέρασε πήγαμε στο καταφύγιο, βάλαμε τα χάπια σε κομματάκια κονσέρβας και τα μοιράσαμε στα σκυλάκια που πήδαγαν στον αέρα για να φάνε τις λιχουδίτσες τους. 
Πήραν χάπια για παράσιτα κουτάβια που δεν είχαν πάρει ποτέ κι ενήλικα που είχαν χρόνια να πάρουν. Ήμασταν τυχεροί γιατί τα χάπια είναι κατάλληλα για περισσότερα κιλά από όσα υπολογίζαμε κι έτσι μας έμειναν περίπου 50 χάπια και για άλλα περιστατικά.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Νίκος Σκαλιώτης, Μαριλένα Σταμούλη, @Doro Pinelopi Dorodo, @Konstantia Petros Ceko, Χαρά Κωστάκη, Μαρία Σάββα Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Μανιάτη, Σοφία Παντούλια, που είναι αυτοί που γνωρίζουμε το προφίλ τους, όμως κι όλους αυτούς, τους πραγματικά πολλούς, περισσότερους από ότι σε κάθε άλλη έκκληση, που καταθέσαν στο λογαριασμό μας ή άφησαν χρήματα στο κτηνιατρείο του Μιχάλη. 
Ευχαριστούμε τέλος τους εθελοντές μας, που έδωσαν το πρωινό της Κυριακάτικης ξεκούρασής τους για να δώσουν τα χάπια στα σκυλιά του καταφυγίου. Την Ναταλία Σταυροπούλου που γέμισε τις μπουκιές με τα χαπάκια, την Γιώτα Γιάχου που τις έδωσε στα σκυλάκια, τη Νίκη μας που δεν έχει προφίλ στο fb και είναι σταθερή βοήθεια κυρίως στις απαιτητικές ανάγκες του καταφυγίου και φυσικά την Andrea Vöge που πάντα με τις φοβερές της φωτογραφίες βοηθάει να βρεθούν ευκολότερα σπίτια για όλα τα σκυλιά που βρίσκονται εκεί και δεν είναι εύκολο να τα δουν πολλοί.

Σας ευχαριστούμε!